Shows

Brussels Dog Show, 24 juni 2006

Vandaag naar Brussel met de 'Basset-bus'. Rudy heeft z'n favoriete koppel bij zich: Rocky en Ruby, ze zijn broer en zus.
Ik ga met moeder en dochter. Geinig, het verschil in leeftijd tussen beide op dit moment: Far is nu zeven en een half jaar en Chic pas zeven en een halve maand.
Heerlijk om ook weer es een keertje met Far te showen. Ze ziet er toppie uit, en dat terwijl ze al bijna 'veteraan' is.

foto's: Stef Smets

Chic is heel braaf in de ring. Haar goed in stand houden lukt op tafel beter als op de grond

Het showlijntje te grazen nemen heeft ze niet van vreemd, mama Far deed dat vroeger ook altijd ....
Het hoefje met knoflookpaté valt in de smaak: ze blijft nu goed staan
Resultaat: 1e veelbelovend
Later op de middag gaan we naar de erering. Er staan zo'n 40 kleuters op het knal-oranje tapijt, het is echt proppen geblazen om iedereen een plekje te geven.
Chic wordt geselecteerd en loopt een hartstikke goeie solo in de spotlights. Echt super van die kleine dreumes, en ze wordt uiteindelijk 2e!!

Klik hier voor de foto van Chic op het 'schavot'

Zo, Far effe in 'stelling' brengen voordat de keurmeester komt Far en ik staan er onbewogen bij, maar bij mij is 't schijn want nog altijd gieren de zenuwen me door de keel

'Walk like an angel'..., 'talk like an angel ...' Nou, dat laatste doet Far in elk geval niet want ze kwèkt dat het een lieve lust is De oerkreten blijven gelukkig achterwege als ik haar netjes neer wil zetten

Klik hier voor foto's van Far gemaakt door Karl Donvil

En nog een serie

Bidule des Burettes is beste reu, Far beste teef en BOB
Far kijkt bevreemd omhoog: doe toch normaal, hij mag dan uit Denemarken komen en net zo lang zijn als Erik de Noorman, maar hij draagt toch echt geen hoorntjes!

Rudy wil graag een paar mooie foto's van z'n favoriet.
Aan Rocky kan het niet liggen, hij is echt prachtig
'Royal Rocky van Grunsven'

Ik ga zoals het hoort voor his royal highness door de knieen, maar heb niet in de smetsen dat de Belgische Henk van Tellingen er ook is ... :-)))