Puppies

S-litter 2007

geboorte - 1e week / 2e week / 3e week / 4e week / 5e week / 6e week / 7e week / follow-up

Bakerpraatjes? Ik weet niet of Farouche dochter Nadège iets in het oor heeft gefluisterd over midden-in-de-nacht-bevallingen in het weekend.
Het feit ligt er, en de puppen ook!
Op zondag 28 januari 2007, werd om 02.45 uur de eerste pup geboren, een reutje. Daarna kwam er een teefje, vervolgens een reutje, een het stuitstuk was ook een kereltje, om 4.45 uur.
Nadège, echt een kleine dappere dikkertje Dap, want het geboortegewicht van alle pupjes was ruim 400 gram. Nummer 3 was de dikste papzak, 457 gram.
Ze heeft flink moeten persen om ze ter wereld te brengen, en de hulp van oom Rudy was op sommige momenten echt wel effe nodig.
Het kroost werd gelijk liefdevol omarmd en verzorgd, en het had geen moeite de weg naar de melkfabriek te vinden. Mams zelf kon de smaak van de placenta's maar matigjes waarderen: ze zat er met een afkerige blik op te kauwen, en heeft er uiteindelijk slechts een halve naar binnen gewerkt.
Vier op een rij onder het toeziend oog van Nadège: links 'la seule fille', geflankeerd door 'mister big' met z'n 457 gram, naast hem het 'stuitstuk', en achteraan 'le premier né'

Buiten de werpkist bevond zich nog een toeziend oog. Farouche had zich voor de ingang van de werpkist geposteerd als een uitsmijter bij de ingang van een discotheek. De andere hondjes accepteerden dat zonder problemen en hebben zich keurig gedragen.